• Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után!
  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en.
  e-mail: balazsek@radio1.hu
  SMS/tel./Viber:+36203111111
  Frekvenciáink:
  Budapest 89.5
  Debrecen 95.0
  Szeged 87.9
  Miskolc 96.3
  Pécs 90.6
  Győr 103.1
  Nyíregyháza 91.1
  Székesfehérvár 89.5
  Szombathely 97.7
  Szolnok 90.4
  Tatabánya 89.5
  Sopron 94.1
  Kaposvár 99.9
  Békéscsaba 104.0
  Veszprém 90.6
  Zalaegerszeg 95.8
  Eger 101.3
  Nagykanizsa 95.6
  Dunaújváros 89.5
  Salgótarján 100.4
  Baja 94.3
  Szekszárd 91.1
  Hatvan 89.5
  Hajdúböszörmény 98.9
  Gyöngyös 101.7
  Siófok 92.6
  Kiskunfélegyháza 91.1
  Hajdúszoboszló 100.6
  Komló 99.4
  Keszthely 99.4
  Paks 107.5
  Mohács 93.8
  Hajdúnánás 93.3
  Kiskunmajsa 88.2
  Tiszafüred 88.7
  Derecske 94.7
  Dunaföldvár 106.5
  Velence 89.5
  Fonyód 101.3
  Abádszalók 89.2
  Villány 100.9
  Kazincbarcika 88.8
  Heves 93.7

 • Ez a Partizán podcast csatornája: vágatlan interjúk, kerekasztalbeszélgetések, viták és tematikus, dedikáltan csak podcastként elérhető műsorok! Ha tetszik a tartalom, fizess elő rá, hogy hozzáférj az exkluzív videós anyagainkhoz is! http://patreon.com/partizanpolitika

 • Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről

 • Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról.
  D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcastja

 • Ez itt a Concorde Podcast! Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül. Tartson velünk!

 • Kuriózumok a tudomány és a történelem világából, elképesztő, abszurd és humoros érdekességek - pár percben.

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet!

  https://www.patreon.com/buntenyek
  https://www.facebook.com/buntenyek
  https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/

  buntenyekpodcast@gmail.com

 • Podcast könyvekről és a könyvek mögötti történetekről, mindenkinek, aki szeret olvasni. Műsorvezető: Vecsei H. Miklós

 • Helló, Mester Tomi vagyok és ez itt az új podcastem, a Mi a Matek!? podcast, ahol szakértő vendégeim segítségével elkalauzolunk téged a pénzügyek és befektetések világába. A befektetés több, mint egy egyszerű “beteszem a pénzt majd kiveszem a pénzt” tranzakció. Az adásainkban leásunk a legmélyebb rétegekbe a százalékoktól a hozamoktól kezdve egészen a lelki folyamatokig. Magát a *befektetés* fogalmát is egészen tágan (már-már meglepően tágan) próbáljuk majd értelmezni… De erről egyelőre többet nem árulok el. ;-)

 • Index Márkó és Barna Síkideg legfrissebb adások

 • Bevezetünk titeket a Bitcoin, blokklánc és a tőzsdei kereskedés világába. Elemzések, útmutatók, gyorstalpaló oktatások, tippek, hírek.

 • Mióta az eszemet tudom beszélgettem, de tény, hogy egyre nehezebben találtam hozzá felületet- pedig én tényleg mindent megpróbáltam, egy dolgot nem- nem adtam alább.
  Itt találtok más beszélgetést is, és ha akarjátok, támogathatjátok a létrejöttüket : https://www.patreon.com/veiszeralinda

 • Kadarkai Endre műsora a Klubrádión minden szombaton délben. A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet egy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól. 

 • Az UNICEF Magyarország Mészáros Antónia műsorvezetésével Így lettem címmel indított podcast csatornákon és Youtube-on elérhető beszélgetéssorozatot, amelyben neves, szakmájukban elismert emberek mesélnek korai éveikről, arról, hogy milyen körülmények, kapcsolatok, tapasztalatok és lehetőségek formálták őket azzá a felnőtté, akivé lettek.

 • A Válasz Online csapatának podcast csatornája: közéleti-kulturális kibeszélő, időnként meghívott vendégekkel. Új adás minden csütörtökön. Mottó: „Bulvármentes. Propagandamentes. Konzervatív.”

 • Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap Kadarkai Endrével.
  Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

 • Egy műsor bátor és sikeres magyarokról, Kadarkai Endre vezetésével.

 • Az Önkényes Mérvadó egy szórakoztató és egyben humánus szellemű hétköznapi műsor, mely a megértés és az értetlenség sajátos keverékének élményével szögezi a hallgatót a rádiókészülék mellé.

 • Az Égéstér a Totalcar.hu szerkesztőségének és vendégeinek heti kerekasztala autók és motorok ürügyén az egész világról

 • It's all about IT Security! IT biztonságról fogtok hallani olyan módon, mely azok számára is érthető, akik nem ülnek nyakig a bitekben.

 • Unod, hogy mindent elfed a púder? Itt a Púdermentes Podcast, amiben Viszkok Fruzsi és Havasi Virág egy kendőzetlen - vagy púdermentes - barátnős beszélgetésre hív téged hétről hétre! Kapcsolatok, karrier, életmód, sikerek, kudarcok - ahogyan ők látják, miközben a kalandos 20-as évek szép lassan a 30-ba fordulnak. Találj rá önmagadra velük együtt!
  Csatlakozz a közösséghez Instagramon és Facebookon is: @pudermentes

 • A Hold Alapkezelő kollégái, Balásy Zsolt és Szabó Balázs beszélgetnek a világról, ahogy ők látják. Tőzsde, gazdaság, politika, bulvár.

 • A Károli Gáspár Református Egyetem RefCOO Kutatóműhelyének történelmi podcastje.
  Vitás történelmi kérdésekről történészekkel.

 • Feldmár András és Ács Dániel 100 részes beszélgetős műsora.

  Utómunka: Huszerl Bence

  feldmarintezet.hu

 • Aki feladja: Szaniszló Csaba. Aki behúzza: Tőrös Balázs. Vagy éppen fordítva. Mindenről, ami NBA és ami nem.

 • A Klubrádió ismeretterjesztő sorozata, történelmi precizitással és szakértői segítséggel vizsgálja a jelent. A majdnem egyórás beszélgetések a világ történéseit meghatározó és befolyásoló emberekről, hatalmakról, jelenségekről szólnak. Aki kérdez: Szénási Sándor.

 • Egy podcast ahol megdöntjük a tabukat, hogy utána ágyba vigyük őket. Ahol olyan kérdésekre kapsz választ amiket még te sem mertél feltenni magadnak. Ami annyira túlfűtött, hogy miközben hallgatod felnyög a fülhallgatód.

  Egy podcast, ahol mindent megbeszélünk a szexről, tabuk nélkül, ahogy azt négy- vagy többszemközt egy pohár borral tennénk.

  Korhatáros tartalom, gyerekeknek nem ajánlott.

 • Minden epizódban világlátott emberekkel beszélgetek, hogy az ő izgalmas történeteiket és hihetetlen kalandjaikon keresztül ismerjük meg jobban a nagyvilágot.
  Utazási podcast NEM csak utazóknak!
  #utazás #utazas

 • 3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos és ügynökségvezető/coach mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.
  Honlap: https://bizniszboyz.hu
  Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

 • Ami a könyvekből kimaradt: beszélgetések irodalomról, könyvekről, olvasásról.
  www.konyvesmagazin.hu

 • Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral és Bognár Domokossal

 • Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastot azért indítottam, mert a környezetemben sokan vannak, akik fejleszteni szeretnék üzleti angoltudásukat, de nincs idejük naponta órákat foglalkozni az angollal.
  Ezért találtam ki, hogy rövid, 5 perces podcastokat készítek, amelyekben üzleti angol témákkal foglalkozunk, gyakorlatias megközelítésben. Az adásokban ötleteket adok, hogyan fejezd ki magad választékosan üzleti helyzetekben.
  Iratkozz fel honlapomon az ingyenes anyagokért: https://www.danyiandrea.hu/ingyenes-anyagok/
  Ha hasznosnak találod a podcastokat, miért nem hívsz meg egy virtuális kávéra? Köszönöm :D www.buymeacoffee.com/danyiandrea

  #üzletiangol #szakmaiangol #angol #angolszókincs #angolállásinterjú #angolprezentáció #angolemail #angoltárgyalás #állásinterjúkérdések #állásinterjúválaszok

 • Válogatott gyerekmesék a közös családi mesehallgatáshoz és az esti lefekvéshez. A Budapesti Corvinus Egyetem frissen végzett kommunikáció- és média szakos hallgatóinak "Mesékkel a médiatudátosságért" kampánya a gyerekek esti képernyőidejének csökkentése, és a meseolvasás népszerűsítése céljából. Aki nem hiszi, járjon utána!

  A mesék előtt felcsendülő címzenét szerezte: Szarvasi Zoltán.

 • Egy külföldön élő magyar orvos podcastja. Visszatérő dietétikai szakértőnk: Szabó Adrienn, egy Budapest rajongó dietetikus. Meghívott vendégeinkkel hétről hétre szakmai és életszerű gondolatokkal igyekszünk az egészséget belecsempészni a mindennapjaitokba. Főszerepben az egészségmegőrzés, prevenció, fenntarthatóság. A podcast nem minősül egyéni tanácsadásnak, vagy orvosi javaslatnak.

  Zene: Rise Up, https://audiotrimmer.com/royalty-free-music/

 • "garantált világmegváltás kb. 1 órában"

  a coach beszélget szakértőkkel, hétköznapi hősökkel vagy éppen önmagával arról, hogy egy munkahelyi válság, egy magánéleti krízis hogyan teremthet lehetőséget a fejlődésre, az újrakezdésre?

  fő témák: munkahelyi stressz, mentális egészség, kiégés, fenntartható életmód, önismeret

  vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra.

  host: bán andrás - employee wellbeing expert, coach
  web: halottnakacoach.hu | banandras.com
  közösség: https://www.facebook.com/groups/halottnakacoach
  csatlakozz és iratkozz fel!

 • Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.

 • The Mental Makeover podcast shares relatable, honest and actionable advice on all things happiness, body image, self-love, relationships, spirituality and reaching your goals. Hosted by Lauren Curtis, social media influencer with over 7 million followers across her platforms. For more, head to @lozcurtis on Instagram or search Lauren Curtis on YouTube!

 • Girltalk tabuk nélkül. Rendszerkritikus podcast minden második pénteken.

 • Az Azonnali podcastja a közélet és az underground határán.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Az egész podcast valahol a girls support girls and boys and everybody jegyében született, és hogy olyan témákról beszélgessünk, amikről úgy érezzük nem beszélünk eleget az interneten, sőt talán otthon sem.

 • Az ideális élethez - legyen az bármilyen- saját magunkon keresztül vezet az út.
  Ehhez az önismereti utazáshoz nyújt segítséget Farkas Flóra transzformatív coach, aki az önfejlesztés területének legváltozatosabb témáit dolgozza fel a Formaállapot podcast epizódjaiban.

 • Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 • A BitcoinBázis első kétheti egyszer jelentkező műsora a Bitcoin Kebab, ahol Stier Kata házigazda, jogász, a HVG bloggere és blockchain evangelista, a bitcoin és altcoinok fejlesztéséről, befektetési lehetőségeiről, adatvédelmi aspektusáról és elfogadottságáról beszélget magyar és nemzetközi vendégeivel. Lájtosan kritikus műsor.

  Katáról többet itt tudhatsz meg:

  https://blockchainter.hvgblog.hu/
  https://blockchainter.com/

 • Ökoanyu, azaz Nagy Réka műsora a WMN-en fenntarthatóságról, környezettudatossáról és a zöld életről – egy kicsit másképp.

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. A weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • 24.hu podcast bárhol, bármikor, többféle témában

 • Pálferi keddenként 20.15-21.30-ig tart alkalmat a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán.

 • A rundown of the most important global business stories you need to know for the coming day, from the newsroom of the Financial Times. Available every weekday morning.

 • Pszichológia Szalon: a HVG Extra Pszichológia magazin és a HVG Könyvek közös podcast csatornája. Beszélgetések, amelyek élethelyzeteink nehézségeire kínálnak megoldási alternatívákat.

 • Okosotthon A-tól Z-ig. Minden amit a témáról tudni kell és érdemes.
  Szakágak, szabványok, gyártók, ökoszisztémák, sok-sok vendég és még annál is több tapasztalat.

 • Az ELTE Természettudományi Kar Podcast sorozatában hétről hétre más-más tudományos témáról beszélgetünk szakértőkkel, kutatókkal és hallgatókkal.
  Téma: minden ami fizika, kémia, matematika, földrajz, földtudomány, környezettan - egyszóval minden, ami természettudomány! Ha szeretnéd megérteni, hogyan működik a körülöttünk lévő világ, tarts velünk csütörtök esténként 19 órakor élőben.
  Minden részben más-más meghívott vendéggel jelentkezünk.
  A kérdéseitekre élő chat-ben válaszolunk a műsor alatt.

  Ismerd meg az ELTE Természettudományi Karát: ttk.elte.hu

 • Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

 • Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus politikai gazdaságtani podcastja a globális gazdaságról a klímaválság, az automatizáció, a digitális gazdaság, az egyenlőtlenségek és a poszt-demokrácia korszakában. https://www.facebook.com/pogiblog
  https://www.patreon.com/pogipodcast

 • Három barát beszélget cenzúra és vágások nélkül, néha aktualitásról, néha pedig időtálló témákról!

 • A Fatimapanka Lifestyle podcast a Fatimapanka YouTube csatorna meghosszabítása. Vegán, környezettudatos életmód, egészséges táplálkozás, mozgás, kiegyensúlyozottság, rendszerezettség, spiritualitás, utazás mind a műsor fontos témái közé tartoznak, de feltűnnek időnként vendégszereplők, akikkel több szemszögből vizsgálunk meg egy-egy témát.

 • Coffee Break English is a podcast which will help you learn English in regular 15-minute episodes, perfect for your coffee break! Find out more about Coffee Break English at https://coffeebreaklanguages.com/coffeebreakenglish/ .


  Coffee Break English can help you improve your English with short lessons - the perfect time to enjoy a cup of coffee while learning. The course is presented in slow English which is easy to understand. Don’t worry if you don’t understand every word, it’s more important to get the general meaning. Season one is at A2 level. This course is for you if you learnt some English at school or if you want to review the basics. Coffee Break English can help you improve your accuracy and understanding of English, to prepare you for many situations like using English at work, visiting an English-speaking country, taking exams, or talking with English-speaking friends. In each episode of the audio lessons, one of our colleagues from an English-speaking country tells us about an aspect of life or culture in their country. In season one, we hear from our friends in the UK, the USA, Canada, and Australia, helping you understand lots of different accents and varieties of English. 


  Mark and Josie guide you through the text, explaining the language and helping you understand it better. Each text focuses on a specific language point, including tenses, prepositions, phrasal verbs, and much more. 


  In addition to the main audio lesson, the course contains lesson notes, which explain the language in the lesson in more detail and provide a transcript of the text; practice exercises; a video version of the lesson; bonus audio episodes; and vocabulary lists in many different languages. Find out more at https://coffeebreakacademy.com.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sziasztok, én Csizmadia Gabi vagyok, én pedig Bezzeg Ilus - és ő A Szomszédom. Hétfőnként, reggel 07:00-kor kopogtatunk nálatok is, hogy beszélgessünk aktuális, mindenkit érintő témákról. Tartsatok velünk ma is!

 • Társadalmi, politikai jelenségekről a tudomány nyelvén, közérthetően.
  A Társadalomtudományi Kutatóközpont podcastja

 • A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban története első éve során olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Forma 1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

 • A Holnap történt egy olyan podcast, ahol felfedezzük, hogy a technológia hogyan alakítja át a mindennapjainkat. Vendégeink IT vezetők, CIO-k, vállalkozók, technológiai újítók. Ők mesélik el, hogyan dolgoznak most, milyen fejlődésen ment át az iparáguk és mi fog következni!

 • Simonyi Balázs beszélget a futás meghatározó alakjaival - tabuk nélkül.
  Hallgasd a Runner’s World podcastját futás közben! Hosszú futáshoz tökéletes, de utazás közben is kiváló szórakozás.

 • Konkrét útmutatás és eszközök ahhoz, hogy eredményes menedzser váljon belőled. Szerezz azonnal alkalmazható tudást olyan témákban mint kommunikáció, projektmenedzsment, szervezeti hatékonyság, időbeosztás, konfliktuskezelés – és minden, ami a menedzsment lényege: az emberek. Új epizód hetente, minden hétfőn. Házigazdák: Ungvári Péter és Berze Márton, az Onlife alapítói.

 • A Bátorságlabor Hesnával podcastban Al Ghaoui Hesna hétről hétre különleges, a segítő szakmában dolgozó vendégekkel beszélget félelemről, bátorságról, lelki alkalmazkodóképességről: arról, hogy a mostani, válságos időszakban hogyan lehet új perspektívában látni a nehézségeket és építkezni akár a kudarcokból, traumákból is. Ehhez hívja közös gondolkodásra a téma legelismertebb szakértőit – pszichológusokat, terapeutákat, mentálhigiénés szakembereket, orvosokat – hogy szakértelmükön túl megosszák azt is, hogy ők milyen olyan nehéz helyzetekkel, kihívásokkal szembesültek az életük során, amelyekből hosszú távon képesek voltak építkezni, erőt is meríteni.

 • Kétheti podcast érdekes nőkkel, nem csak nőknek érdekes témákról.

 • Emma has a LOT on her mind. Good thing she has a podcast to talk about it all. Appropriately named, anything really does go on this podcast. Thoughts, conversations, and advice on topics from relationships and dealing with failure, to the trials and tribulations of being a cat mom, and ridiculous stories with friends we can all relate to. It’s raw, intimate, and nothing is off limits (seriously, Anything Goes). It may be serious, it’ll mostly be funny, and it’ll always be entertaining. New episodes every Thursday. 

 • Sok minden történik a világban. Jó és rossz dolgok egyaránt. De vajon mi zajlik mindeközben bennünk? Hogyan hatnak a bennünk kavargó érzések a hangulatunkra, a közérzetünkre, az életünkre? Min múlik, hogyan reagálunk a körülményekre? És mit tehetünk annak érdekében, hogy valahogy megőrizzük a lelki stabilitásunkat ebben az állandósult bizonytalanságban?

  Ezekre a kérdésekre keresi a választ hétről hétre a Pszichoforyou két frontembere, Herendi Kata és Szabó Eszter Judit. Egy pszichológus, egy újságíró, egy beszélgetés; Egy podcast – Szívvel. Lélekkel. Neked.

 • 💬Útravaló beszélgetés minden csütörtökön
  🎙 Gondolatébresztő podcast nem csak nőknek

  Folyamatosan keressük, néha letérünk róla, majd völgybe érünk, aztán hegyre mászunk, szép tájakon haladunk, majd akadályokkal teli szerpentinen kanyargunk. Ilyen az utunk, amin mindannyian haladunk. Tarts velünk, menjünk együtt! Csütörtökönként olyan témákról beszélgetünk egymással vagy egy meghívott szakértővel, amely minket, tudatos nőket érdekel: önmegvalósítás, család, karrier, önismeret. Tarts velünk, és az adások tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.

  www.nokazuton.hu
  @nokazuton

 • Beat conventional advice on personal finance, investing, and business with the author of Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki. Get ahead with his pull-no-punches style of challenging the advice we’ve all been given on money, investing, and the economy. Frustrated and frightened by the financial advice being given by the mainstream talking heads, Robert Kiyosaki sits down with professionals from the world of money, investing, business, and personal development. Listeners will be provided various viewpoints on how to set themselves up for financial success. If you’re looking for get-rich-quick tips and tricks to investing, move on. Listeners dedicated to the craft of finance and a better life, subscribe! New podcasts released weekly!

 • Welcome to The Garyvee Audio Experience, hosted by entrepreneur, CEO, investor, vlogger, and public speaker Gary Vaynerchuk. On this podcast you'll find a mix of my #AskGaryVee show episodes, keynote speeches on marketing and business, segments from my WEEKLYVEE video series, interviews and fireside chats I've given, as well as new and current thoughts I record originally for this audio experience!

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends

 • Az Éva magazin minden hétfőn új adással jelentkező podcast műsora, amelyben anyák mesélnek, (nem csak) anyáknak, (nem csak) anyákat érintő témákról. A műsorvezetők: Zubor 'IgenAnya' Rozi, háromgyermekes édesanya, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője, Endrész Timi, a HeyChicks! blog és az ÉvaMagazin.hu szerzője és Lugosi Dóri, három fiú édesanyja, az Elég jó anya blog írója, a Danka érzékenyítő márka megalapítója.


 • Tim Ferriss is a self-experimenter and bestselling author, best known for The 4-Hour Workweek, which has been translated into 40+ languages. Newsweek calls him "the world's best human guinea pig," and The New York Times calls him "a cross between Jack Welch and a Buddhist monk." In this show, he deconstructs world-class performers from eclectic areas (investing, chess, pro sports, etc.), digging deep to find the tools, tactics, and tricks that listeners can use.

 • A Deep Adaptation, vagy Mély Alkalmazkodás mozgalom célja, hogy bármely szervezet, közösség vagy magánszemély felkészülhessen arra, hogy számtalan tényező együttes hatásának eredményeként, életkörülményeink lényegesen megváltoznak, és az élhető élet fenntartásának érdekében a legjobb tudásunk és szándékaink szerint alkalmazkodnunk kell az új feltételekhez. https://www.facebook.com/groups/deepadaptationhungary

 • True Crime Podcast. Ismert és kevésbé ismert megtörtént bűnesetekkel. © Julia Fél, minden jog fenntartva. GEMAfreie Musik von https://audiohub.de

 • A Tiszta Szex a Hit Rádió műsora a szexualitásról, nemiségről, az emberi test és lélek működéséről. Feltesszük a kérdéseket, tisztázzuk a félreértéseket és ledöntjük a tabukat. A műsor állandó vendége: Kulifai Mónika tanácsadó szakpszichológus. Műsorvezető: Király Kinga és Király Tamás

 • The Huberman Lab Podcast discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body controls our perceptions, our behaviors, and our health.

  We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.

  Dr. Andrew Huberman is a tenured Professor of Neurobiology and Ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance.

  For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology.

  He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts.

  Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Hosted by Bánhegyi Hanna és Flóra. ~ Egy testvérpár a húszas éveikben, akik azzal a céllal élik a mindennapokat, hogy megtalálják: vajon mi szükséges ahhoz, hogy a lelkünk, az elménk és a testünk összhangban legyen, hogy j ó l tudjuk magunkat érezni az életünkben, és a saját bőrünkben, és, hogy ‘sikeresek’ legyünk - mi, mindannyian🦋 -, bármit is jelentsen a ‘siker’. Kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek, amelyek előidézhetik a ‘Pillangóhatást’.

 • What started as a social media post has become a mental health movement, and now a podcast. On I WEIGH, Jameela Jamil challenges societal norms through conversations with thought-leaders, performers, activists, influencers, and friends about their own experiences and stories with their mental health. With hilarious and vulnerable conversations, I WEIGH amplifies and empowers diverse voices in an accessible way to celebrate progress, not perfection.

 • Nyers és filterezetlen vegyesfelvágott mindenről, ami kerékpár!

 • On the Easy German podcast, we discuss topics from Germany and around the world, explain words and expressions and answer your questions. Members get full transcripts, our exclusive vocabulary helper and bonus content for each episode. Learn more at easygerman.fm!

 • A STEPBACK Tőrös Balázs, Bazska YouTube-csatornájának hetente jelentkező NBA kibeszélője. Főszerepben az aktuális témák és a legjobb nézői kérdések.

 • Egészség és szépségápolás, kívül-belül!

  Kéthetente megjelenő epizódjaimban a wellness megannyi témáiról beszélgetünk vendégeimmel: testi és lelki egyensúly, holisztikus egészségmegőrzés, szépségápolás, pszichológia, spiritualitás.

  Besos,

  Betty

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Deepen your language skills and knowledge of the French-speaking world through fascinating true stories in easy-to-follow French, with added English for context. From Duolingo, the world's #1 way to learn a language. Hosted by Ngofeen Mputubwele.

 • Várkuti Géza és Polyánszky Attila podcastja. Elemzések, oktatás, tippek, tanácsok, Forex-, részvény-, index-, nyersanyag- és cryptodeviza-kereskedéshez. Csak úgy fundamentális, mint technikai alapon. Konkrét kereskedési setupokkal, piacra lépés, stop és célár meghatározása. A kézi kereskedés mellett külön hangsúlyt fektetünk a robotok használatára.Várkuti Géza 32 éves tapasztalatával már veteránnak számít a szakmában. Ő írta az első magyar nyelvű Forex könyvet, melyet ma is sokan a kezdők "bibliájának tartanak. Polyánszky Attila 14 év óta foglalkozik intenzíven a részvényekkel való kereskedéssel. Előjelzései, tréding tanácsai nagy találati aránnyal bátran követhetők.Mindketten Cipruson élnek és üzemeltetik a varkuti.eu nevű weboldalt.

 • Dramas for English language learners from BBC World Service. Improve your English with retellings of stories classic and new. Each episode is between 6 and 10 minutes long.

 • Bloomberg Opinion columnist Barry Ritholtz looks at the people and ideas that shape markets, investing and business.

 • Nagy Melinda - Meditáció és Jóga Podcast csatorna

  Kötetlen beszélgetések 2 hetente a meditációról, önismeretről, pszichológiáról, spiritualitásról és mindenről, ami jógaéletmód.

  Témák: meditáció, önismeret, pszichológia, relaxáció, jóga, filozófia, életmód, érzelmi stabilitás, stresszkezelés, pránajáma, mantra, kínai asztrológia, horoszkóp, India és minden, ami spiritualitás.

  #meditacio #joga #relaxacio #pszichologia

  Ide várjuk a téma ötleteket: meditacio@kinaiasztrologia.com

 • Sárgabögre, de az se baj, ha görbe bögre.
  Eszter és Sára beszélget hétköznapi témákról, tökéletlenül tökéletesen.

 • Nyelvtanulással, nyelvoktatással kapcsolatos rádióadások - nyelvtan, szókincs, nyelvvizsga, hallás utáni megértés, külföldi nyelvtanulás... és még sok érdekes témával várunk.

  Akik beszélgetnek: Palkó Zsuzsa - Vörösmarty Rádió, műsorvezető (https://anchor.fm/palko-zsuzsanna?fbclid=IwAR3C_8P-hL2j9KTHDmwwVpJuEDWvW3ThRt94M-mCVzep0D1qfyd7fm0Pgno)

  Makói-Tóth Annamária - Hollywood Nyelvstúdió Székesfehérvár, nyelvstúdió vezető

 • Grath & Stöki retro gaming podcastje.

 • Az Üzlet és Utazás azoknak szól, akik szeretnének kialakítani egy, az átlagosnál szabadabb életformát. Digitális nomádok, helyfüggetlen vállalkozók, világot járó szabadúszók magazinja.

 • Learning a language is hard. With Easy Stories in English, you can learn English the natural way, without studying lists of vocabulary or complicated grammar rules. Every week, Ariel Goodbody, author and language teacher, will present a story adapted to your level of English. The stories will be hilarious, dramatic, and entertaining, but never too difficult. If you’re learning English and are tired of boring textbooks, then this is the podcast for you. Go to easystoriesinenglish.com for full transcripts of every episode, and to see a list of stories categorised by level.

 • A világ ahol élünk hasonlít egy érmére aminek két oldala van. Társadalmunk alapjait vérrel írták, annak érdekében, hogy egy olyan világban éljük le mindennapjainkat, ami elfeledteti velünk e agresszív tetteket. Podcastunkban szeretnénk rávilágítani a "föld alatti" kevésbé ismert történetekre és témákra, amelyek néhol sértőek lehetnek, a világképünkre. De mi hisszük, hogy e tények közlésével a szépségek nem változnak csak még hitelesebbek lesznek.

 • Az életmódváltás megkezdéséhez sokszor elég egy jó beszélgetés.
  Porkoláb Eszter, dietetikus, sportdietetikus, a Hester’s Life egyik alapítója és Lipcsei Betta, műsorvezető segít elindulni az úton.
  Minden epizódban más-más vendégekkel járják körül a tudatosság témáját, érintve a sportot, a táplálkozást és az életmód-változtatás szellemiségét.

 • From Altruism to Wittgenstein, philosophers, theories and key themes.

 • I’m Glennon Doyle, author of Untamed – the book that was released at the very start of the pandemic and became a lifeline for millions. I watched in awe from my home while this simple phrase from Untamed – WE CAN DO HARD THINGS – the mantra that saved my life twenty years ago, became a worldwide rally cry. Because we experienced the hardship of the pandemic collectively, many of us finally acknowledged what was true before COVID and will be true after: That life is freaking HARD. We are all doing hard things every single day – things like loving and losing caring for children and parents; forging and ending friendships; battling addiction, illness, and loneliness; struggling in our jobs, our marriages, and our divorces; setting boundaries; and fighting for equality, purpose, freedom, joy, and peace. On We Can Do Hard Things, my sister Amanda and I will do the only thing I’ve found that has ever made life easier: We will drop the fake and talk honestly about the hard. Each week we will bring our hard to you and we will ask you to bring your hard to us and we will do what we were all meant to do down here: Help each other carry the hard so we can all live a little bit lighter and braver, more free and less alone.

 • The Office co-stars and best friends, Jenna Fischer and Angela Kinsey, are doing the ultimate The Office re-watch podcast for you. Each week Jenna and Angela will break down an episode of The Office and give exclusive behind the scene stories that only two people who were there, can tell you.

 • Beszélgetés órákról, óra rajongó arcokkal, szabadon, kötetlenül, tényleg őszintén.

 • Scientific principles, theory, and the role of key figures in the advancement of science.

 • From hostile takeovers to C-suite intrigue, Behind the Money takes you inside the business and financial stories of the moment with reporting from Financial Times journalists around the world. Produced by Manuela Saragosa and Oluwakemi Aladesuyi. The show returns this September 2021 with a special 5-part series produced in partnership with the FT’s Moral Money team and hosted by Manuela Saragosa, on the hopes and the hype surrounding ESG and sustainable investing.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.

 • Tanuld meg velem a legfontosabb kifejezéseket és panelmondatokat, amelyre szükséged lehet, ha angolul kell telefonálnod. (Facebook LIVE replay)

 • Egy beszélgetős műsor, hogy jól induljon a hétfő reggel mindenről, ami az autózás világában történt. És sok minden másról is.

 • Hódmezővásárhely polgármestere, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és az MMM elnöke

  Márki-Zay Péter hivatalos oldala:
  👉 https://markizaypeter.hu/

 • Expert insight on health, performance, longevity, critical thinking, and pursuing excellence. Dr. Peter Attia (Stanford/Hopkins/NIH-trained MD) talks with leaders in their fields.

 • Egy pár - két vélemény. Aktualitások és örök dilemmák egy-másfél órában, egy fiatal budapesti pár nézőpontjából. Légy-ott!

 • A Tilos Rádió hátrafelé nyilazó történelmi műsora.

  Vitaindítók, kritikák, ajánlók és új adások a Facebookon:
  https://www.facebook.com/regen.minden.jobb.volt

  A "Régen minden jobb volt - Korunk filmjei, zenéi, tévéműsorai" című könyvünk: https://napvilagkiado.eu/termek/regen-minden-jobb-volt/

 • Segítünk eladni a neten technikai tudás nélkül, rendelés
  automatizálással

  SalesForm egy webes szoftver, amivel automatizálni tudod a rendeléseidet anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni a meglévő honlapodhoz.

  Modernizáld a vállalkozásod bankkártyás fizetés bevezetésével, az automata számlázással, a rendelések automatikus teljesítésével, az upsell és az ismétlődő fizetés előnyeivel. Mindezt egy egyszerű és gyors felületen.

  #salesform #bártfai Balázs #salesform.hu

  Hagyj nekem üzenetet vagy kérdezz
  https://anchor.fm/salesform/message

 • Magyar nyelvű filmes, zenés, képregényes műsor Huszár Andrástól és Frivalszky-Mayer Pétertől

 • Bencsics Márk és Buday Zoli NFL-podcastja.

 • Nyelvet tanulsz? Elakadtál? Segítségre van szükséged? Szeretnéd máshogy megközelíteni a nyelvtanulást, mint a régi, magolós, száraz módszerrel, akkor itt a helyed hétfő esténként.
  Itt mi a nyelvtanulással kapcsolatos problémákkal, tévhitekkel foglalkozunk hétről hétre.
  #német #némettanulás #nyelvtanulás #hatékonynyelvtanulás #hatékonyannémetül #németültanulunk

 • A Cégépítők Podcastből magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre. Szó lesz best-practicekről, stratégiákról, necces helyzetekről és felemelkedésekről. Ami pedig a legfontosabb, hogy valós történeteken keresztül tudhatod meg hogyan kell neki állni egy sikeres vállalkozás építésének. Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk!

 • A Klubrádió reggeli műsorának, a Reggeli gyorsnak utolsó egy órája, melyben mindig egy vagy két vendéggel beszélget a műsorvezető aktuális és fontos témákról.
  Műsorvezetők: Szénási Sándor, Dési János, Para-Kovács Imre, Mérő Vera és Pálinkás-Szüts Róbert.

 • Belépő az ismeretlenbe - Beszélgetések azokkal, akik előrébb viszik a világot. Zsiros László Róbert műsora.

 • Ez a Direkt36 podcast csatornája / This is the podcast channel of Direkt36

 • Ez itt a Vállalkozóból vállalkozás podcast. Gál Kristóffal.
  Egy podcast mindazon vállalkozóknak, akik szüntelenül fejlesztik magukat, és így a vállalkozásukat is.
  Egy podcast olyan vállalkozóknak, akik szabadabban, és nagyobb bőségben akarnak élni.
  Olyan vállalkozóknak, akik végre egyről a kettőre lépnének.

 • A Kossuth Rádió Vendég a háznál című családi műsora, melyben riportok, szakértői vélemények és tanácsok, egyéni élettörténetek, vallomások egyaránt előfordulnak. Műsorunk középpontjában csaknem harminc éve a gyermek és az őt körülvevő család áll. Azt valljuk, hogy a gyermeket a fogantatásától kezdve mindvégig szeretet és védelem illeti meg a szülei és testvérei körében. Szeretnénk segíteni a szülőket, nagyszülőket, pedagógusokat a nevelésben és a gyermekgondozásban. Számunkra minden téma érdekes, ami ezt a területet érinti: a családi kapcsolatok, a házasság, a fogantatás, méhen belüli fejlődés, születés, csecsemőgondozás, testi és lelki betegségek, egészségügy, oktatás, könyvkiadás, családokat érintő kulturális események, családpolitikai döntések. Felelős szerkesztő: Hegyesi Gabriella, szerkesztők: Diós Judit, Geri Klára, Mohácsi Edit, Süveges Gergő, Szendrei Edit, riporterek:
  Cataluccio Andrea és Juhász Tímea

 • Beyond The Grid, delivers great stories, fresh insight and amazing anecdotes from the world of F1. Each week Tom Clarkson brings you in-depth, personal conversations with the biggest names in the sport, from current superstar drivers and leading team bosses to legendary figures from history.

 • Azokat az üzleti témákat dolgozom fel, amiket én is szívesen hallgatnék. Lesz szó vállalkozás ötletekről, marketingről, üzleti modellekről.


 • Rurik hercegtől Putyin elnökig -15perc orosz történelem minden héten

 • Podcastjében a közkedvelt, többszörösen díjazott szórakoztató-irodalmi író, Lakatos Levente olyan ismert, vagy éppen kevésbé ismert emberekkel beszélget, akiknek életútjukból, vagy az életüknek jelenlegi szakaszából mindannyian okulhatunk. Szabadon, színesen és közvetlenül – akár egy klubban.

 • Build your English vocabulary in six minutes.
  Every Monday join two of our presenters and hear about different ways to develop your vocabulary knowledge and skills.

 • Join host Jason Concepcion and Foundation’s showrunner and executive producer David S. Goyer as they discuss adapting Isaac Asimov’s iconic novels for the screen. Writers from the show chat with Jason and David to unpack the latest episode of the Apple Original series, giving viewers a deeper dive into the story. Episodes of the show and the podcast premiere on Fridays. So watch first on Apple TV+ (where available), then listen to the podcast for the ultimate Foundation experience.  

  This is an Apple TV+ podcast, produced by Pineapple Street Studios.

  https://apple.co/-Foundation-

 • Learn English grammar in six minutes. Every Tuesday join two of our presenters and learn a new key area of grammar.
  Our presenters include Finn, Emma, Rob, Neil, Sophie & Alice.

 • Every weekday our global network of correspondents makes sense of the stories beneath the headlines. We bring you surprising trends and tales from around the world, current affairs, business and finance—as well as science and technology.

 • Az Első yard a Pénzcentrum podcast sorozata. Olyan magyarokról szól, akik maradandót alkottak az üzleti szektorban. Azokra a kérdésekre keressük a választ, hogy mi motiválja őket, hogy nőttek fel, hogyan viszonyulnak a pénzhez. Hogyan alakították a karrierjüket, mit éreztek, amikor meghatározó sikereket értek el. Szoronganak-e még a jövőn, van-e B-tervük, mit tanítanak a pénzről, sikerről, vagyonról a gyerekeiknek, fiatalabb kollégáiknak.

 • 3 srác megfejtései az ingatlanpiacról, na meg miegymásról. A mikrofonnál Szűcs Attila, Görzsöny Péter és Csorba Dániel.
  Ha dobnál nekünk mélt, téma ötlettel, vagy jelentkeznél a podcastünkbe itt megteheted:
  haliho@kalmarok.hu

 • 2 hours of the hottest dance music brought to you from Toolroom head honcho Mark Knight. Including only but the best in underground dance music of right now and AAA weekly guests on the show. Toolroom Radio is your perfect house music fix. Lets get into it.

 • Csepelyi Adrienn műsora a WMN-en: popkultúra minden mennyiségben az irodalomtól a sportig, a képzőművészettől a közösségi médiáig. Film, színház, muzsika – és mindaz, ami körbevesz bennünket. Mert minden mindennel összefügg. Popfilter – Szűrjük a zajt!

 • No Sugar Podcast: Fejlődés cukormáz nélkül

  Hallgass minket és tanulj tőlünk cukormáz nélkül szórakozva!

  Kik vagyunk mi?

  5 sikeres vállalkozónő, akik őszintén, cukormáz nélkül megosztják veled tapasztalataikat, egy olyan utat, amit büszkén vállalhatsz, mert az igazi siker igenis elérhető úgy, hogy nem függsz mástól.

  Ha velünk tartasz, mi őszintén megmutatjuk neked, hogy csináltuk, miket hibáztunk, mit tanultunk belőle, és mi az, ami sikeressé tett minket.

 • Podcast – Pénzügyekről nyakkendő nélkül

 • 📌 برای همه ی آن هایی که میخواهند با چشمان بسته یاد بگیرند!
  📚در این پادکست، صحبت های دکترشکوری در زمینه روانشناسی منتشر می‌شود. با اشتراک گذاری اپیزودها به رشد یا توسعه فردی خود و اطرافیانتون کمک کنید (:
  - برای دریافت لیست همه کتاب های معرفی شده در پادکست، به لینک زیرمراجعه کنید:
  zil.ink/toseefardi

 • The 11th is a podcast that publishes an entirely new issue on the 11th of every month. Inspired by the experience of opening a magazine you love every month and not knowing exactly what you will get, but trusting that something engaging and true will be there waiting for you. Many stories aren’t meant to be a 10-part series and don’t fit the format of a weekly show. The 11th is a home for those in-between ideas. Made up of reported series and personal journeys, fiction and musicals, deep investigative journalism and intimate conversations. Each issue, a different voice. Every month, something new.

  This month: For 30 years The Landmark Forum has offered promises of profound personal breakthroughs. Millions of people have paid this organization hundreds, sometimes thousands of dollars in hopes of getting a rapid transformation. Some say that what takes years of therapy to do… this program can do in a weekend.  Their method sounds appealingly simple - they put you in a room with somewhere around 150 strangers for three days — and then push your psychological boundaries until you break down and share your most intimate secrets, fears, and desires. Host and filmmaker, Kelly Loudenberg, asks why millions of people have flocked to spend their weekend in a beige hotel ballroom and divulge their deepest secrets and insecurities with hundreds of strangers.

 • A weekly podcast where Sapnap and Karl Jacobs bring on one of their friends from the content creation scene to talk and be cool. For business inquiries please contact banterpodcast@night.co.

 • «Просто такая генетика» — этой фразой мы часто пытаемся объяснить свои или чужие «сверхспособности». Например, почему один человек может много есть и не толстеть, — а другой нет. Вместе с нашими гостями — докторами, учеными, исследователями — попробуем разобраться, зачем нужно изучать гены.

  Это подкаст медико-генетического центра Genotek.

  Наш Instagram: @genotek.ru
  Facebook: fb.com/genotek
  Вконтакте: vk.com/genotek
  Почта: allpodcast@genotek.ru

 • Pauer Krisztina vagyok a Lélek Koffein Blog alapítója, írója.
  2016-ban megálmodtam magamnak egy víziót azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és miként szeretnék segíteni az embereknek.
  A blogom napról-napra egyre népszerűbbé vált és hosszú események sorozata után úgy döntöttem más platformon is megszeretném szólítani az olvasóimat.
  Szószólója szeretnék lenni az önfejlesztésnek, hiszem, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket.
  Inspirációt éreztem magamban, hogy egyfajta utat tudjak mutatni olyan elakadt lelkű nőtársaimnak, akik egy-egy életválságuk/ krízisük/ élethelyzetük után nem tudják hova is fordulhatnak.
  Több platformon szeretném hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét.
  Minden héten hétfő reggel várunk benneteket egy meghívott vendégemmel. Olyan inspiraló nőkkel fogok beszélgetni, akik segíteni tudnak az önismereti utunk megtalálásában.
  Olvasd a blogom!
  Hallgasd a Podcastem!
  Törődj magaddal!
  Törödj a lelkeddel!
  Találd meg magad!
  Várlak benneteket!

 • Welcome to The Sesh Podcast hosted by cousins and best friends, Kendall & Janelle! Kendall is a YouTube content creator focusing on True Crime and raising awareness for missing persons cases, and Janelle is a mental health professional with a Master’s in Clinical Mental Health Counseling. Our show is focused on a variety of topics including current events, our personal experiences & sharing advice, mental health, playing games, discussing astrology & spirituality, and hosting guests from time to time. Come hang out with us every Sunday! Follow us on social media @the_seshpodcast

 • Looking for the best picks against the spread, sharp action on the total and props you can take to the ticket window? Join The Coach, Jonathan Coachman, on the Early Edge as he speaks with the best handicappers to preview every day’s biggest games. From primetime picks to off-the-radar locks, Early Edge is bringing you the best bets in a quick, informative and easy to digest podcast. We promise to keep it short, sweet and to the point as SportsLine’s best experts come together to put some green into your pocket. Don’t lay a wager without listening to our SportsLine experts! To stay up to date with the sharpest minds in sports betting, be sure to turn on push alerts for the Early Edge.

 • Bill Burr rants about relationship advice, sports and the Illuminati.

 • Fantasy Besztlíg Podcast az első magyar nyelvű Fantasy Premier Leagues podcast. Ha nem tudod mi az az FPL, de szereted az angol focit, akkor hallgass meg minket. Jobb az elején tisztázni, hogy itt nem a La Liga vagy a Seria A lesz a téma. Premier League minden mennyiségben egy MU-es és egy Arsenal-os sráctól.

 • Daily world news in clear English. Seven minutes of the most important stories in slow, intermediate English. For English learners, teachers, and people with English as a second language. If you want to know today's world news of politics, business, natural events and human rights in clear, easy English, then SEND7 is for you, every morning. For episodes, transcripts and more, see www.send7.org

 • One question. One story from Africa for Africa. Alan Kasujja takes a deep dive into the news shaping the continent.

 • Depression, anxiety, and personal emotional struggles, are hard to manage on their own. You can feel very lonely in that battle. And so many people either can’t or won’t try therapy. It’s too weird, it’s too expensive, or you’re nervous about trying it. SelfWork can help you begin that healing, or be an addition to the work you’re already doing, as I offer compassionate common-sense directions, ideas and goals toward the changes you want to make. I’ve been a psychologist for over 25 years; and here at SelfWork, I let you in on what I’ve learned from people just like you.

 • Welcome to the Swoosh English OET Podcast hosted by Scott and Una. Join us as we break down the different topics and tests of the OET to help you get the scores you need.

 • Egy szó és egy ember, akinek az életében ez a szó különösen fontos.

 • Big Jay Oakerson and Dan Soder, invite listeners and friends to come and hang out by The Bonfire as the blunt and candid duo talk about everything from comedy and entertainment to sports; sharing their stories from the road doing stand-up and giving fans a chance to call in and give their opinions on the topics of the day.SUBSCRIBE NOW for the best of The Bonfire w/ Big Jay Oakerson & Dan Soder and listen live every Monday through Thursday at 5pm Eastern/2pm Pacific only on SiriusXM’s Faction Talk, Channel 103.

 • The McKinsey Podcast, our new flagship podcast series, takes you inside our global firm, and features conversations with experts on issues that matter most in business and management. McKinsey & Company is a management-consulting firm that helps businesses, governments, and not-for-profit organizations realize their most important goals. Topics covered in this series include strategy, technology, leadership, marketing, operations, organization, and the role of business in society.

 • Sports betting simplified. That's the goal of BettingPros as we aim to bring advice from the most accurate sources while setting up a strong foundation for future wagers. Hosts Joe Pisapia and Dan Harris adeptly navigate the nuances of sports betting from individual player analysis, to team form, coaching habits, and more. Filled with strong analysis, humor, and a diverse group of guests, we'll be your guide each and every week.

 • Új évadunk a Törvénnyel foglalkozik, pontosabban hogy mit is jelent az Isteni Parancsolat, és milyen módon lehet azt betartani, továbbá kikre mely rendelkezések vonatkoznak egyáltalán? Tibor ígérete az, hogy aki végighallgatja a sorozatot, el tud majd igazodni ezekben a kérdésekben. Ennek vágunk tehát neki a harmadik évad során.
  Tényleg létezik egy természetfeletti jótevő? Akkor miért esik ennyi szörnyűség? És miért nem jelenik meg inkább egyszerűen? Nem arról van inkább szó, hogy a hit csak menekülés, és leegyszerűsítés? Hogy mindez csak egy ősi tudat babonás képzeletében létezik, melyet lassan meghalad a tudományos hozzáállás? A Bibliával szembeni legalapvetőbb kifogásokat Gesztesi Máté, filmíró szegezi neki Ruff Tibornak, a Rabbiképzőn doktorált filozófus-teológusnak. A hit filozófiája. Minden pénteken jelentkező podcast sorozat 13 epizódban.

  “Beszélgetéseink természete idegen attól, ami ellenkezik a szabadsággal. Igyekszünk kreatívan és pozitívan, de főleg őszintén beszélni ezekről a dolgokról.” Tibor és Máté egy általuk improvizált főcím dallal indítják az adásokat, úgy érezték, ez megfelelően tükrözi majd a dolog szellemiségét. Sok szeretettel ajánljuk tehát ezeket a különleges beszélgetéseket, melyek egy barátság kialakulásának történetét is megörökítik.

 • Történelmi fotók, események, tanulmányok minden napra.

 • Hear how successful B2B SaaS companies and agencies compete - and win - in highly saturated categories. No fluff. No filler. Just strategies and tactics from founders, executives, and marketers. Learn about building moats, growing audiences, scaling businesses, and differentiating from the competition. New guests every week. Hosted by Peep Laja, founder at Wynter, Speero, CXL.

 • A Community focused on ...
  RARE DIGITAL ART & COLLECTIBLES, Visit nfthype.com and follow our shows on Youtube, Spotify, and iTunes.

 • Popular culture, poetry, music and visual arts and the roles they play in our society.

 • In order to tell the story of a crime, you have to turn back time. Every season, Investigative journalist Delia D'Ambra digs deep into a mind-bending mystery with the hopes of reigniting interest in a decades old homicide case. 

 • Rid your world of ineffective graphs and mediocre presentations, one exploding 3D pie chart at a time! The storytelling with data podcast from bestselling author, speaker and workshop guru, Cole Nussbaumer Knaflic covers topics related to data storytelling, better presentations, and all things data viz. There is a story in your data—get the skills and power to tell it!

 • A podcast for all: from the always anxious to the occasionally overwhelmed to the painfully panicked. Join your host Kelli Walker – registered nurse, Certified Health and Wellness Coach, and former agoraphobe – on an anxiety adventure. Learn what anxiety really is, why the best of us can get caught in its web, and how to move past its sticky grip. Casual conversations with Kelli and other experts will include more than reciting daily affirmations or following "five simple steps" to overcome anxiety. Instead, you'll get practical tips, resources, and guidance while gaining a down-to-earth and deeper understanding of what it means to be human – an easily overlooked part of truly moving past anxiety. No experience in deep breathing, chakra alignment, or pescetarianism required. Listen in for a good laugh and start feeling a little more human today. If you have a question you'd like answered on the show or simply want to learn more, visit: www.notanotheranxietyshow.com.

 • Jesse Felder worked for the largest firm on Wall Street, co-founded a multi-billion-dollar hedge fund firm and has been active in the markets for over 20 years. This podcast is his journey to talk with a number of superinvestors who have been an inspiration to him in an effort to understand what makes them so successful in the financial markets and in life.

 • Our analysts have you covered for the best bets on the biggest matchups, the latest line movement and updates in the futures market. We'll have up-to-the-minute coverage of backdoor covers and bad beats, and the cheers and tears that come with them. It's sports betting conversation like you've never heard before.

 • According to the FBI’s National Crime Information Center, there are now nearly 88,000 active missing persons cases in the US. Most of their stories have never been told — until now. Introducing Disappeared, the official Disappeared podcast from ID. Hear the stories of these missing people and the chilling details of their disappearances. On every episode, you’ll hear audio from episodes of the hit TV series Disappeared — and now, you can uncover the mystery while you’re on the go.

 • Disney Artist Chris Oatley helps you become a professional Visual Storyteller with Tutorials and Expert Interviews on Concept Art, Animation Visual Development, Character Design, Storyboarding, Comics, Illustration, Children's Books and Screenwriting.

 • Kulonleges emberek, fontos trendek, media, technologia, interjuk / Interesting people, important trends, media, technology, interviews

 • Dan Kennedy is internationally recognized as a 'millionaire-maker', helping people in just about every category of business turn their ideas into fortunes. He has been called the "Professor of Harsh Reality" because he's provocative, irreverent, sarcastic, and tells it like it is in a humorous, but chilling, serious fashion that cuts to the core of the issues in a way no other marketing 'guru' does.

  Dan Kennedy's advice can be moved with remarkable ease from one very different field, industry, or profession to another with amazing success. He is a leading consultant in direct marketing, copywriting, internet strategies, and profit improvement systems.

 • Az InwestMentors beszélgető műsorában privát bankáraink osztják meg véleményüket az aktuális gazdasági hírekről, legújabb befektetési trendekről és arról, hogy miért érdemes odafigyelni a gazdasági változásokra.

 • [kotyogó]: melléknév és főnév (hangutánzó)
  I. melléknév: olyan személy, aki sokat kotyog, fecseg, locsog. Kotyogó gyerek, vénasszony, geek, nörd.
  II. főnév -s: kávé készítésére alkalmas zárt rendszerű eszköz.