• Third Ear Studio presenterar Skuggland, sĂ€song 1: Socialsekreteraren.


  En sen afton i maj 2003 drabbas kommunhuset i Perstorp av en mystisk vattenlÀcka. NÄgon verkar ocksÄ ha stÀllt om spÀnningen till kommunhusets datorer. HÀndelsen blir snabbt en nyhet i lokalmedia - varför skulle nÄgon bryta sig in i kommunhuset, i SkÄnes minsta kommun, för att genomföra vad som verkar vara ett avancerat pojkstreck? Perstorpsborna vet det inte dÄ, men vattenlÀckan och de trasiga datorerna Àr bara finalen av ett vÀlplanerat bedrÀgeri som pÄgÄtt i flera Är. 20 miljoner kronor Àr försvunna men ocksÄ en av kommunens socialsekreterare.


  I den första sĂ€songen av Skuggland Ă„tervĂ€nder journalisten MĂ„rten Trofast till Perstorp för att ta reda pĂ„ vad som egentligen hĂ€nde pĂ„ kommunhuset för snart 20 Ă„r sen. Det blir en berĂ€ttelse om en liten kommun i södra Sverige, och om mĂ€nniskorna som jobbade i den - som blev grundlurade varje dag i flera Ă„rs tid. Men som ocksĂ„ lyckades avslöja hjĂ€rnan bakom kuppen. 


  För att förhandslyssna pÄ Skuggland, och fÄ tillgÄng till exklusiva program av Third Ear Studio, prenumerera pÄ Apple podcaster eller Acast.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland
 • DokumentĂ€ra berĂ€ttelser frĂ„n skaparen av RĂ€ttegĂ„ngspodden.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sveriges största podd om vår tids mest spännande händelser.
  Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Larsson.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • De bästa serierna för dig som älskar spänning, skräck och mystisk krim. Sträcklyssna på drama som podd!
  Ansvarig utgivare: Doreen Kanter

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren pĂ„ livets stora frĂ„gor genom att dyka rĂ€tt ner i visdomens kĂ€lla: Flashback forumI december gör vi en julkalender! Se till att slutet pĂ„ ditt 2020 blir nĂ„got mindre rövigt genom att hĂ€nga med i vinter pĂ„ https://flashbackforever.se/Tycker du podden Ă€r mĂ€ktig och vill se till att den fortsĂ€tter göras? Stötta oss pĂ„ https://www.patreon.com/FlashbackForeverTipsa oss om trĂ„dar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/Och glöm inte: Svaren pĂ„ allt finns pĂ„ Flashback. Get bonus content on Patreon

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka!
  The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

 • I nya sjĂ€lvutnĂ€mnda succĂ©podden Surret möts bĂ€stisarna Hanapee (kĂ€nd frĂ„n programledare pĂ„ tv, influencer och bloggare) och Nea för ett inbjudande, ROLIGT och bjussigt snack om hur det Ă€r att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn??), relationer, starka trendtips (alla borde ha kort lugg i Ă„r!) och Neas Ă„r med bröstcancer och cellgifter. Det Ă€r nĂ€ra, utlĂ€mnande och inte trĂ„kigt en sekund. Sveriges nya stora mĂ„stepodd för alla kvinnor 25 till 45.

 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl DĂšman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kĂ€nda för sina trĂ€ffsĂ€kra sketcher och förmĂ„ga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi tar upp allt mellan himmel och jord.


  Klippare Magnus Silfvenius Öhman


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/mellanhimmelochjord
 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn

 • RĂ€ttegĂ„ngspodden fördjupar sig i uppmĂ€rksammade brott och sammanstĂ€ller rĂ€ttegĂ„ngarna till dokumentĂ€ra berĂ€ttelser.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Det skaver Ă€r podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, kĂ€nslor och upplevelser av vuxenlivet. Det Ă€r högt och lĂ„gt och roligt och kĂ€nsligt och allt dĂ€remellan. 

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Välkommen till Det politiska spelet – en podd för dig som älskar politik och är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna i maktens korridorer. Här hör du både skarpa analyser och en hel del skvaller om partierna och personerna som styr Sverige.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Följ med bakom kontona i Hanna Fribergs och Lovisa ”Lojsan” Wallins liv. Det bjuds pĂ„ pinsamma historier och starka Ă„sikter. Och DU kan alltid vara med och styra samtalet. Behöver du hjĂ€lp med nĂ„got eller har önskemĂ„l om vad vi ska prata om? Tveka inte att höra av dig pĂ„ mandagsvibe@munckstudios.com HĂ€r ska vi ha kul tillsammans och börja veckan pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. För du vet vĂ€l om veckan börjar bra... dĂ„ blir den bra!! Vi Ă€lskar mĂ„ndagar. Make Mondays Great Again.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Varje vecka ger Evalisa Wallin och Viktor Ahldén dig aktuella berättelser om brott och straff. Du får koll på krim.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

 • Upplev starka och berörande ljuddramaserier som gestaltar historiska brytpunkter i Sverige, där samhället har gått från ett före till ett efter.
  Ansvarig utgivare: Doreen Kanter

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

  Nya avsnitt släpps varje måndag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Mia SkĂ€ringer Ă€r Ă€ntligen tillbaka med sin nya podd “Skalla dagen”. PremiĂ€r 18 oktober hos PodMe!
  Vi fÄr följa med Mia nÀr hon Äker Sverige runt i sin husbil och trÀffar intressanta personer. NÄgra av dom som Mia trÀffar Àr Edvin Törnblom, Nina Persson, Fredrik Wikingsson, Johanna Nordström och mÄnga fler!

  Hör alla avsnitt av Skalla Dagen exklusivt hos PodMe! 

  https://podme.com/se/skalla-dagen-med-mia-skaringer

  Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Àr gratis.

 • Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

 • En poddthriller i 8 avsnitt. Nytt avsnitt varje tisdag!

  Den populÀra influencern Emma Lind Àr spÄrlöst försvunnen efter att hon tagit farvÀl av sina följare i ett mystiskt klipp pÄ Instagram. Polisens utredare Gunnar och privatspanaren Nadja undersöker försvinnandet och börjar inse att Emma inte Àr den hon utgett sig för att vara.


  Manus: Johan Wiman & Gunnar Eriksson

  Regi: Johan Wiman / Ljuddesign: Soundscraper

  Med: Reine Brynolfsson, Alida Morberg, Julia Lyskova, Nina Gunke, Albin Grenholm, Babak Yousefi, Alexander Larsson, Simon Garshasebi m.fl.

  Producerad av Story One 2021


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/saknad
 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.

  www.somnamedhenrik.com


  Precis i början av avsnitten förekommer reklam. Inga annonser förekommer under eller efter avsnitten. För reklamfritt innehÄll, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik
 • Från Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt från relationer, kärlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frågor. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många härliga skratt mellan två bästa vänner vars vänskap växt fram ut ren kärlek.

  Nya avsnitt släpps varje måndag.

 • Berättelser från verkligheten
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Ammades Alex Schulman lĂ€nge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi Ă€r kanske inte först – men vi Ă€r garanterat fördomsfullast.
  Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet gĂ„r ut pĂ„ att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en kĂ€nd person – pĂ„ den kĂ€nda personen i frĂ„ga.

 • Över min döda kropp är krimpoddarnas krimpodd! Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.
  Podden har ynglat av sig och på måndagar levereras en ”Veckans spaning”. Med Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Ljudbearbetning & klippning: Daniel Eng, 442.se

  Nya avsnitt varje måndag och torsdag.

 • I Säkerhetssalen följer vi kriminalreportern Lova Nyqvist Skölds arbete i rättsväsendets hårdast övervakade delar – Stockholms säkerhetssalar. Här ställs människor misstänkta för grova narkotikabrott, sprängningar och mord inför rätta. Samtidigt har platsen en viktig uppgift att bibehålla säkerhet för anställda, åhörare och vittnen.

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Skriv din frĂ„ga till podden: fraga@andersochmans.com

  Podden slÀpps varannan lördag 08.00.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Bästisarna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren pratar om allt mellan himmel och jord. Smink och livspusslet. Ytligt och djupt. Livet på turné och relationer. Häng med!

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn

 • Third Ear Studio presenterar: DOKland. Vi har samlat Sveriges bĂ€sta dokumentĂ€rmakare i en och samma redaktion. I DOKland berĂ€ttar de annorlunda, spĂ€nnande och osannolika historier. Nya program varje mĂ„nad.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/dokland

 • Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar såväl inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt.

 • I podden Jocke & Jonna – Sanningen MĂ„ste Fram fĂ„r vi krypa under skinnet pĂ„ paret, pĂ„ en resa genom allt frĂ„n hemligheter till sanningar som aldrig sett dagens ljus. Tillsammans med TV-producenten Jonas Bergström bildar podden en trio dĂ€r alla Ă€mnen Ă€r up for grabs. Jonas fungerar som en ledsagare, som stĂ€ller utmanade frĂ„gor, grillar och framförallt pushar Jocke och Jonna. Ibland till dom mest obekvĂ€maste frĂ„gorna.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En podcast till Tom Ljungqvist av Petter Egnefors.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Ekots stora dagliga nyhetssändningar. Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Problem… De kan vara stora… De kan vara små… Men det enda som är säkert är att alla har vi dem. Och nu kan ni äntligen höra vad humorgruppen I Just Want To Be Cool hade gjort för att lösa dem.
  I deras podd ”Vad? Med I Just Want To Be Cool” ställer dem varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre. Nytt avsnitt varje tisdag!

 • FrĂ„n Just Stories kommer UppgĂ„ng och Fall. Ett nytt dokumentĂ€rprogram om osannolika framgĂ„ngar, och lika otĂ€nkbara motgĂ„ngar.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Nils Eklund

 • Förstå hur Sverige försvarar sig mot hoten som finns här och nu. En podd om säkerhetspolitik och maktspelen som sker i det dolda.
  Ansvarig utgivare: Nils Eklund

 • En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske kĂ€nner igen frĂ„n succĂ©n Den som skrattar förlorar. Torra skĂ€mt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vĂ„r knasiga samtid bildar podden som Ă€r din oas i hjĂ€rndödhet.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Runt ”det vanliga” - som partipolitik, budgetarbete, gudstro, terapi och annat - kan sekten uppstĂ„.

  - Jag skulle aldrig gÄ med i en sekt!

  Inte? 

  Du möter övertygade och leende vÀnner, ibland i lycklig eufori.

  HjĂ€rntvĂ€tt syns inte. Du ser inte rĂ€dsla, indoktrinering, hemligheter, manipulation, det hĂ„rda slitet, pengarna, hot, förvrĂ€ngd sex, vĂ„ld, psykisk tortyr. 

  - Vi vet, vi har varit dÀr, sÀger Emma GembÀck och Rigmor RobÚrt.

  Emma, upphöjd pastor i Knutby blev utfryst och nedtryckt. Rigmor, lÀkare och psykoterapeut, var med om liknande, men i ett helt annat sammanhang utomlands.

  I podden följer vi kommande KnutbyrĂ€ttegĂ„ng dĂ€r ”Kristi brud" och hennes medpastorer Ă„talas. Vi belyser en terapeutsekt runt Quickfallet. Samma terapeuter hetsade i da Costa-fallet upp opinion mot tvĂ„ lĂ€kare. MK Ultra - kan hjĂ€rntvĂ€tt och trauma anvĂ€ndas för ett rikes sĂ€kerhet? ”Rebellerna”, en vĂ€nsterextrem sekt i 68-rörelsen. Stallsekter - mĂ€n som Ă€ger hĂ€star har krĂ€vt sex och slavarbete av hĂ€stflickor. Finns det likheter mellan maffia och sekter? Med mera..


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Keyyo och Hampus diskuterar med satir och ironi allt från de mest bisarra funderingar till de vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk veganskt? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök? Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Olsson och Johanna Hurtig Wagrell läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd. Avsnitt släpps varje fredag. Har du en bra historia på lager? Maila den till kafferepet@underproduktion.se.

 • Ett hockeymagasin med Thomas Wilbacher, Dick Axelsson, Fimpen Eklund och Kim Virsen. Varje torsdag!

 • It was supposed to be a reality show with a twist. In a sun-drenched villa in Ibiza, six hot guys compete for a cash prize and for the love of the beautiful and mysterious Miriam. It’s meant to be her big break: the moment she becomes the superstar she was born to be. But this is the era of “cruel reality TV” and the show producers have a different goal: they want to surprise the men with the fact that Miriam is trans. A new six-episode investigative series from Wondery, the makers of The Shrink Next Door and The Apology Line, and from Novel, HARSH REALITY is the story about love, lies, reality TV and a woman before her time: Miriam Rivera. Written by Agnes Borinsky and hosted by Trace Lysette.

 • Möt personen bakom offentlighetens mask i journalistikens mest grundläggande form – intervjun.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Di Morgonkoll ger dig nattens viktigaste nyhetshĂ€ndelser, och vad du mĂ„ste ha koll pĂ„ under dagen som vĂ€ntar. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster


  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.


  Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


  Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela dĂ„ in ett meddelande pĂ„ 30-90 sekunder. En inspelning pĂ„ mobilen rĂ€cker gott och vĂ€l. NĂ€r du Ă€r klar skickar du meddelandet till marcus.blomggren1993@gmail.com. MĂ€rk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkĂ€nner du att det kan komma att spelas upp i podden.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En vetenskapstörstande podd om populĂ€rkultur, psykologi och mĂ€nskligt beteende. Lina ThomsgĂ„rd armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen sĂ€ger om mekanismerna bakom mĂ€nskligt beteende. Om vi Ă€r sĂ„ rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat?


  I samarbete med Acast


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I den hĂ€r podden fĂ„r du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i lĂ€skiga, sanna & riktigt spĂ€nnande mordfall.

  Hör fler avsnitt av Mordpodden exklusivt hos PodMe! 

  https://podme.com/se/mordpodden

  Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Àr gratis.

 • Individer, hĂ€ndelser, mord och mysterier som fĂ„r oss att rysa lite extra. En podcast för dig som Ă€r intresserad av verkliga hĂ€ndelser och True Crime med fokus pĂ„ internationella fall.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I min podd ”Nyfiken pĂ„â€ möter jag personer, kĂ€nda som okĂ€nda, som har en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse som jag Ă€r extra nyfiken pĂ„ och som vi samtalar kring. Det kan vara allt frĂ„n ledarskap, livsöde, drivkraft, hĂ€lsa, upplevelser eller erfarenheter. Min mamma sa till mig nĂ€r jag var liten: ”Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra” och det har jag alltid burit med mig. VĂ€lkommen till min podd ”nyfiken pĂ„â€! Kram Kristin

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Àr Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlÀggare och producent. Vi brinner för att du ska kÀnna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fÄ skina i just ditt liv. Din nya hÀlsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gÀrna pÄ Instagram: halsorevolutionen_podcast


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Välkommen till Penserpodden, en podd om aktier, börs och marknad där några av våra mest framstående förvaltare och analytiker går igenom allt från både stora och små bolag till att diskutera aktuella case samt ger personliga åsikter inom sina expertisområden.

 • Högt Spel Ă€r en podd om historiens största bedragare. Varje vecka djupdyker vi i nervkittlande berĂ€ttelser om ekonomiskt fiffel, falsk identitet och utklĂ€dnader. TĂ€nk bort kallblodiga mord och mörker – Högt spel handlar om osannolika karaktĂ€rer som ljuger, inte sĂ€llan i glamourösa och flĂ€rdfulla miljöer. Huvudpersonerna gör ansprĂ„k pĂ„ röda mattan, vita husets korridorer och publikens jubel. Det Ă€r berĂ€ttelser om verklighetens Catch Me If You Can-personligheter. Högt Spel produceras av produktionsbolaget OLGA för Acast. 

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

 • I podcasten Skyldig? möts försvarsadvokaterna Kristofer Stahre och Martin Persson och berättar hur det är att jobba som försvarsadvokater. Hur kan man försvara en mördare, hur kommer det sig att vi läser i tidningarna om brottslingar som släpps fria och straff som får en att tveka på hela svenska rättssystemet?

 • Johar Bendjelloul möter Sveriges Radios skarpaste experter i P1:s Mellanösternpodd.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn


 • Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på Premier League - världens bästa liga.

 • En podd från Expressen om SHL och Hockeyallsvenskan. Och om svensk hockey i allmänhet. Med Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

  Nytt avsnitt släpps varje måndag.

 • The Always Sunny Podcast is an unofficial look back on the past fourteen seasons of the hit show, It’s Always Sunny in Philadelphia, hosted by Glenn, Charlie, and Rob. With the fifteenth season dropping December 2021, the guys are going back to where it all began: 2005. Starting with the very first episode, they’ll rewatch every season and give us a deep dive into their memories of creating the show, reveal how they first met, and discuss how they created a lasting partnership that has endured the better part of two decades. That is, if they can remember any of it.

 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.


  BrandkÀrrmordet

  2006 mördas en kvinna i sitt kök i en lĂ€genhet i BrandkĂ€rr i Nyköping. Polisen blir övertygad om att ett vittne har sett mordet. Kvinnans son ska ha varit i köket och sett en omaskerad man skjuta ihjĂ€l mamman. Pojken Ă€r sju Ă„r gammal. I polisförhör pekar pojken ut mördaren. En lokal krögare vid namn Son Do. Polisen hittar ingen teknisk bevisning pĂ„ platsen. Det enda som binder Son Do till mordet Ă€r pojkens utsaga. ÄndĂ„ döms Son Do till livstids fĂ€ngelse. Men Son Do har hela tiden nekat till brottet. SpĂ„r hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken pĂ„ vad som egentligen kan ha hĂ€nt i BrandkĂ€rr.


  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som älskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna även på Della Arte, Della Papa & Della Herstory)


 • Ett ämne, en kvart, fem dagar i veckan. Med några av Sveriges kunnigaste journalister.

  Dagens story från Svenska Dagbladet ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon.

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post podd@avanza.se

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • ”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar Carin da Silva och Vivi Wallin vardagens utmaningar och glädjeämnen. Helt utan röd tråd. Och som om det inte vore nog, allt detta görs på grov göteborgska.

  Ni som lyssnar är en stor del av podden då ni mer än gärna får skicka in frågor, komma med synpunkter eller berätta något roligt.
  Det är högt och lågt, skratt och gråt. Allt i en härlig och ologisk blandning. Precis som livet!

  Poddens tre huvudbudskap är:
  1. Vad du än känner så är du inte ensam
  2. Vi gör alla så gott vi kan
  3. Allt blir bättre om du stoppar det i ett korvbröd!

  Nya avsnitt släpps på måndagar.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att utvecklas som människa. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears (2014), Tough Love (2018), Peppa mig eller flytta på dig (2019) och Starkare (2020).

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Undersökande dokumentĂ€r frĂ„n en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rĂ€ttsfallen som chockerar, förbryllar och förfĂ€rar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande Ă€mnen frĂ„n personerna som sjĂ€lva var inblandade. Med hjĂ€lp av deras berĂ€ttelser försöker vi förstĂ„. Hur kan man beröva en annan mĂ€nniska livet, för blott nĂ„gra tusenlappar? Varför sĂ€tter inte det svenska samhĂ€llet stopp för ett mord som bara vĂ€ntar pĂ„ att ske? 

  En mörk historia produceras av Joel Silberstein Hont och Carl Fridsjö för JUST STORIES. Har du tips? Mejla info(a)juststories.se

  Visste du att det finns fler avsnitt av En Mörk Historia? Hör alla exklusivt hos PodMe. LÀs mer pÄ podme.com

 • Bli en stjärna på sex och att bejaka din sexualitet! Tillsammans med Alexandra och Matilda i podden Alla våra ligg kommer du få ny kunskap och mängder av ögonöppnare kring allt som har med sex och relationer att göra. Båda tjejerna är fast beslutna om att lära sig allt på ämnet och hjälpa lyssnarna navigerar genom den stora sexdjungeln. Med hjälp av experter och tjejernas vänner, kända och mindre kända, är Alla våra ligg allt du behöver för att nå din fulla sexpotential!

 • Sveriges största blogg och podd om privatekonomi. Hjälper dig bli rikare med ett bättre sparande. 💰

  Varje vecka får du konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt.

  Vill du komma igång med ditt sparande? Prova vår kom igång-guide på hemsidan. Den hälper dig att spara rätt och lätt

  Är du redan igång? Träffa andra likasinnade i vår community eller prova våra tips för att din ekonomi till nästa nivå.

  Varmt välkommen!
  Jan och Caroline

 • Womensync podcast Ă€r podcasten för vĂ„r tids kvinnor. Det Ă€r en hĂ€lsopodd som tar hĂ€nsyn till en ny dimension av hĂ€lsa som tidigare inte lyfts i hĂ€lsosammanhang – vad hĂ€lsa betyder utifrĂ„n en kvinnlig biologi.


  Varje vecka gÀstas podden av nÄgon av Sveriges frÀmsta experter och profiler inom kvinnohÀlsa och holistisk hÀlsa. I konversationerna lyfts allt det dÀr som man önskar att man hade vetat om nÀr det kommer till den kvinnliga biologin, vad som pÄverkar den och hur vi kan mÄ som bÀst. Du fÄr ocksÄ en större förstÄelse för hur tankar, kÀnslor samt hur feminin och maskulin energi har en pÄverkan pÄ din kropp och hur du kan anvÀnda detta till din fördel. Oavsett om du har utmaningar kopplat till menscykeln eller bara vill fÄ en djupare relation med dig sjÀlv och din kropp Àr det hÀr podden dÀr du fÄr verktygen.


  Womensync Ă€r grundat av Susanna Moen och Sara Norrbom och Ă€r ett koncept inom livsstil som förmedlar kunskap, inspiration och produkter som hjĂ€lper kvinnor att mĂ„ sĂ„ bra som möjligt genom alla skeenden i livet. 


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Relationspodden 2.0 med Bingo och Katrin Ă€r podden dĂ€r det tidigare paret pratar relationer och svarar pĂ„ frĂ„gor frĂ„n lyssnare. Bingo och Katrins relation Ă€ndrats en hel del sen de var ett par med mĂ„nga nya perspektiv pĂ„ relationer och livet i stort. HĂ€ng med pĂ„ resan!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En dokumentär om de avgörande nyhetshändelserna – med människorna som blev en del av dramat. Hör ytbärgaren som räddade människor efter att Estonia förlist. Journalisten som tog sig in i palatset som Saddam Husseins son just flytt från. Skådisen som hamnade mitt i Filmsveriges största haveri. Detta är deras personliga berättelser.
  Podcasten produceras av Mattias Bergman och Andreas Utterström.

 • Lisa och Amanda diskuterar allt om Bachelor! De tycker till om deltagarna, bevakar relationerna och lĂ€gger sig i dramat.


  Lisa och Amanda trĂ€ffades nĂ€r de sjĂ€lva var deltagare i BachelorĂ€ventyret 2019. Med deras egna erfarenheter kan de dela insides till de intresserade lyssnarna, samtidigt som de sjĂ€lva följer aktuella sĂ€songen med spĂ€nning!


  Instagram: Rosceremoni

  Klippning: marcussilverdrake

  Jingel: Tropiko


  Klippare & Redaktör: Marcus Blomgren, Silverdrake Förlag

  www.silverdrakeforlag.se

  marcus@silverdrakeforlag.se


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Karin Bastin och Isabelle Monfrini medelålderskrisar. Häng med!

 • Har du fördomar om hantverkare? Här kommer historier från hantverkarnas vardag! Klas Eriksson träffar hantverkare som berättar dråpliga historier om märkliga kunder de jobbat hos. Lyssna också på boken ”Bygga åt idioter” som ligger gratis här i feeden! Beijer bygger dom som bygger!

 • Morgonradio med Martin Soneby och gĂ€ster.MĂ„ndag - Torsdag kl.08-10 pĂ„ http://mixlr.com/amkmorgon, och dĂ€refter som podcast.AMK Morgon Ă€r 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon sĂ„ att vi fortsĂ€tter vara fria och oberoende.

 • Thomas Wilbacher, Petronella Ekroth och Robin Bylund.

 • Efter att ha gjort en vĂ€ldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det Ă€nnu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I Matchen berättar de största fotbollsprofilerna, tillsammans med Radiosportens expert Richard Henriksson, hela historien om en match från sin karriär som de själva valt ut. En match de aldrig glömmer.
  Ansvarig utgivare: Markus Boger

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • I podden DUO kommer du att få lära känna Andrea Norrman & Mimmi Kapell på ett helt nytt sätt, varje avsnitt svarar dom på två frågor som deras följare ställt & diskuterar kring detta. Det bjuds även på en härlig överraskning i slutet utav varje avsnitt!

  Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!

 • Under Huden med Kakan Hermansson Ă€r en av landets största kvinnliga intervjupoddar. Med en ny gĂ€st varje vecka tar Kakan Hermansson upp allt frĂ„n politik, feminism och samhĂ€llsfrĂ„gor till hudvĂ„rd och beauty! En podd frĂ„n Aller media.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Det här är Politiken - med Annie Reuterskiöld, Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson. En politikpodd från SvD med viskningar och rop från riksdagens korridorer, anekdoter från fältet, djupdykningar i politikens historia, framtidsspaningar och analyser om både sakpolitik och det politiska spelet.
  Annie Reuterskiöld, Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson är politikreportrar på Svenska Dagbladet och har tidigare medverkat i poddarna Det politiska spelet och Verkställande utskottet.
  Ansvarig utgivare: Anna Careborg.

 • "Talk to me” Ă€r en intervjupodd med artisten/sĂ„ngerskan/programledaren och mĂ€nniskan Sarah Dawn Finer. 

  HÀr hör ni Raka, roliga, rörande intervjuer och samtal med inspirerande, fascinerande, kreativa och spÀnnande mÀnniskor.

  KÀnda som okÀnda. Svenska och internationella.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Har du någonsin tänkt tanken att det kanske finns en annan version av verkligheten? För det har vi - och i podden Konspirationsteorier kommer vi att berätta allt från mystiska sammanträffanden till alternativa teorier. Allt för att ditt konspirationsälskande sinne ska vakna till liv! Välkommen att lyssna på podden som får dig att ifrågasätta allt det du varit helt säker på - tillsammans med Viviann Le och Aida Engvall.

  Nya avsnitt släpps varje fredag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • FĂ„ experternas svar pĂ„ dina frĂ„gor om de allra minsta barnen 0-3 Ă„r. Konkreta och vettiga rĂ„d för dig som Ă€r smĂ„barnsförĂ€lder!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka slĂ€pper vi tre avsnitt dĂ€r vi pĂ„ mĂ„ndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste frĂ„n Silly Season. PĂ„ onsdagar och fredagar slĂ€pper vi intervjuer med allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Philip De Giorgio och Marcus Birro.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ett populĂ€rvetenskapligt program som utforskar psykologiska fenomen bakom mĂ€nskliga beteenden, med sĂ€rkilt fokus pĂ„ beteenden som kan bli farliga. Med: Katarina Howner och Shilan Caman. www.detmorkapsyket.se

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Agelii och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Missa inte att du kan lyssna på hela säsong 5 redan nu, självklart helt gratis, på Podplay!

  Produceras av: Kunskapsstudion AB

 • TvĂ„ pratglada lĂ€ngdskidĂ„kare, Ebba Andersson och Lisa Vinsa, som under det senaste Ă„ret funnit ett nöje i det hĂ€r med att podda. I den hĂ€r podden delar de med sig av bĂ„de det ena och det andra som kan ske i deras liv som gĂ„r mellan himmel Ă„ skidspĂ„r. HĂ€ng gĂ€rna med pĂ„ den resan, som emellanĂ„t kan vara en riktig berg-och dalbana!

 • I Sommar i P1 och Vinter i P1 hör du våra sommarpratare - personliga berättelser som definierar vår tid.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Varför Ă€r avokado sĂ„ dyrt? Hur mycket tjĂ€nar lĂ„tskrivarna bakom Rednex? Vem bestĂ€mmer nĂ€r det Ă€r lĂ„gkonjunktur? Med vĂ€lproducerade berĂ€ttelser frĂ„n samhĂ€llets alla hörn, tar Kapitalet med dig ned under vĂ€rldsekonomins motorhuv, i hopp om att kunna reda ut hur vi mĂ€nniskor egentligen fungerar. Kapitalet Ă€r en podd om ekonomi, för dig som inte visste att du var intresserad 

 • En podd från Expressen som varje vecka sammanfattar det viktigaste om svensk inrikespolitik. Med Viktor Barth-Kron, Helena Gissén, Tomas Nordenskiöld och Filippa Rogvall. Ansvarig utgivare: Klas Granström. Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelserna om kriminaliteten och utsattheten som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • HĂ€r hittar du all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande programmen Fredagsintervjun och Veckopanelen samt inlĂ€sta essĂ€er och tillfĂ€lliga reportagesatsningar.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens vĂ€rld. Ingen frĂ„ga Ă€r för tuff, ingen frĂ„ga Ă€r för snĂ€ll.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror. Kända och okända förvaltare.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaden att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.


  Programledare är Jesper Norberg, Ellinor Beckett, Karl Lans och Pär Ståhl
  Twitter: @EllinorBeckett @KarlLans
  & @par_stahl

 • Viaplays Janne Blomqvist & Erik Stenborg guidar dig genom det senaste inom Formel 1.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Allt du behöver Ă€r nĂ„got att sĂ€ga, Elaine EksvĂ€rd ser till att det landar snyggt oavsett om det Ă€r en löneförhandling, avslut med en kompis eller rĂ€dda en situation dĂ€r det gĂ„tt helt fel! Snacka Snyggt Ă€r retorikexperten i ditt öra som hjĂ€lper dig i ditt vardagssnack. VĂ€lkommen till Snacka Snyggt!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vår podcast När man talar om trollen, är ett program om folktro, mytologi och traditioner. På ett lättsamt sätt diskuterar Oknytts Lars Wahlström tillsammans med Tommy Kuusela, doktor i religionshistoria, om nordiska väsen, myter och sägner.

 • Djupdykning i nyhetsflödet. Ülkü Holago och Sanna Torén Björling tar sig an dagens viktigaste nyhetsämne och gör dig lite klokare. Nya avsnitt varje vardag.

 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podcasten dĂ€r Elsa Billgren och Sofia Wood spanar mot nĂ€sta avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett. De analyserar uppkomsten av specifika trender och grubblar över framtidens klassiker. NĂ€r blir nĂ„gonting intressant och varför blir det sĂ„? Vilken Ă€r nĂ€sta stora Instagramhajp och vad i hela friden ska man leta efter pĂ„ loppis? En podd frĂ„n Aller media.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

  Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

 • Podden som samlar det bästa och viktigaste av Sveriges Radios utrikesbevakning.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Under ett Ă„r har vi hunnit med att föda barn, förlova oss samt ska eller har flyttat till hus, vad gör vi nu? En personlig podd dĂ€r vi pratar öppet och Ă€rligt om relationer, karriĂ€r och allt som hör livet till.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Investerarens Podcast är fortsättningen på #PrataPengar och drivs av Nicklas Andersson (@Investeraren). Syftet med podden är att vara din finansiella partner i den ekonomiska djungeln för att motivera och inspirera kring sparande och investeringar!

  Min vision är att skapa förutsättningar för alla att ta kommando över sin ekonomiska situation och bli VD över sin egen ekonomi! Varje måndag tar jag på mig mina ekonomiska glasögon med spännande teman för att förklara och inspirera kring börsen och ett nyhetssvep med de senaste finansiella nyheterna.

  I podden pratas det #sparande, #aktier, #fonder, #privatekonomi, #börsen, #pension och mycket mer! Var med och påverka innehållet genom att maila till kontakt@investeraren.com eller skriv under hashtagg #PrataPengar eller #Investeraren i social media. Avsnitten är ca 45 minuter långa och släpps på måndagar.

 • Claes Aronsson med gäster om dramatiken och politiken i Europa.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varannan mĂ„ndag!

  Stötta oss pÄ Patreon!

  Support till showen http://supporter.acast.com/krigshistoriepodden.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hör fler avsnitt av Svenska Mordhistorier exklusivt hos PodMe! 

  https://podme.com/se/svenska-mordhistorier

  Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Àr gratis.

  Varje vecka berÀttar vi om ett svenskt mord. Vi uppmÀrksammar fall som inte fÄr glömmas bort, och försöker förstÄ vad som ligger bakom det som hÀnt.

 • Hur börjar man älska sin kropp? Kan kaffe förstöra din menscykel? Och hur fan kommer man över ett ex som är för snygg för att bara glömma? Det här är podden för alla tjejer som vill må bättre i livet.

  Journalisten och mediaprofilen Johanna Bladh teamar upp med Amanda Lekland, behandlare på en ätstörningsklinik, för att prata om utmaningarna med att vara tjej – och hur du hanterar dem.

  Relatera till Johannas pms-bråk med sin sambo och lyssna till Amandas förlossningsresa – ofiltrerat och 100% ärligt.

  Nya avsnitt släpps varje måndag på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Det finns ett informationsglapp inom omrĂ„det gynekologi, graviditet och förlossning. DĂ€rför startar vi Gynpodden! I Gynpodden kommer vi att prata om kvinnokroppen utifrĂ„n ett faktabaserat och vetenskapligt perspektiv. Vi gör den hĂ€r podden för att sprida kunskap om kvinnokroppen, bĂ„de till kvinnor och mĂ€n. Kvinnans kropp Ă€r fantastisk, och komplex – och om vi förstĂ„r den mer, kan vi ocksĂ„ skapa förutsĂ€ttningar för att hantera den bĂ€ttre, vilket kommer att leda till högre livskvalitet. Det Ă€r vĂ„rt mĂ„l!

  Helena Àr specialistlÀkare inom gynekologi och förlossningsvÄrd, och jobbar pÄ ett akutsjukhus i Stockholm. Hon Àr mamma till fyra barn och storasyster till Lydia. Lydia har en bakgrund som ekonom, jobbar pÄ ett techbolag i Stockholm och har en liten hund som hon Àlskar mer Àn allt annat.

  Kort sagt, det hÀr Àr informationen du hade fÄtt i lÀkarrummet hos en specialistlÀkare med mÄnga Ärs erfarenhet bakom sig inom kvinnovÄrd. Nu kör vi!

 • Komikern Anton Magnusson pratar med sin homosexuella kompis Bög-Jimmy.

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Erik Hedtjärn

 • Vill du också lära dig mer om Kina? Här i Kinapodden får du både dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka!
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gĂ„ngna veckans viktigaste hĂ€ndelser med hjĂ€lp av nĂ„gra Sveriges vassaste tĂ€nkare och debattörer. Paneldeltagarna kommer frĂ„n samhĂ€llets alla bĂ€rande sektorer: Universiteten, nĂ€ringslivet, politiken, facket, kultursektorn.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vad Ă€r kryptovalutor, och hur investerar du i dem? Har tĂ„get gĂ„tt? Och stĂ€mmer det att MĂ„rten Andersson har sĂ„lt sin njure för att ha mer pengar till Bitcoin? Följ med pĂ„ en folklig djupdykning i kryptovĂ€rlden med komikern MĂ„rten Andersson och journalisten Gunnar Harrius.

  Ring in och stÀll frÄgor till vÄr telefonsvarare, sÄ fÄr du svar i podden! Numret Àr 010-750 09 81.


 • Ett program om hur språk används och förändras. Här kan du som lyssnare ställa dina frågor om språk. Programledare Emmy Rasper.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt, lågt, vitt och brett om de hetaste samtalsämnena i hockeysverige, och ibland blir det också små utstick i Europa eller över Atlanten, eller kanske till någon anmärkningsvärd prestation i de lägre divisionerna. Ibland dyker det också upp längre intervjuer med hockeyprofiler från vårt avlånga land. Åsikter? Hör av er på Twitter via @femtefemman. Podden produceras av contentbyrån Med Vän i samarbete med SMT Radio.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hans Rosenfeldt och en pratglad panel som inte får tveka, upprepa sig eller lämna ämnet.
  Ansvarig utgivare: Katarina Svanevik

 • Emilio Araya och Rosanna Charles diskuterar världsproblem, B-kändisskvaller och allt de stör sig på. Den perfekta kombinationen för en podd utan filter!

  Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

 • SĂ„ vad hĂ€nder? Ă€r podden som tar upp allt som hĂ€nder i det publika och privata. TvĂ„ mĂ€n – en frĂ„n Miami, en frĂ„n Stockholm – pratar om allt frĂ„n populĂ€rkultur, samhĂ€llstrender och politik till förĂ€ldraskap, relationer och vardagsspaningar.

  Stötta oss pÄ Patreon för regelbundna bonusavsnitt + mer!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden". Nya avsnitt släpps varje onsdag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Bakom ryggen – podden där Sebastian Mattsson och en inbjuden gäst pratar bakom ryggen på en annan känd profil, som inte är här och kan försvara sig.

 • Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa Anckarman och Emelie Bergstedt det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends


 • Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu. Rankar fans, lag, spelare och tränare.

 • Gillar du att springa? DĂ„ Ă€r det hĂ€r podden för dig! LĂ„t inte poddens namn avskrĂ€cka dig ;-) Strunt samma hur snabbt eller lĂ„ngsamt du springer för löpning Ă€r inte ett tempo, det Ă€r en kĂ€nsla. Journalisten Petra MĂ„nström var sĂ€mst i klassen pĂ„ löpning under skoltiden och det dröjde mĂ„Ă„Ă„Ă„nga Ă„r innan hon ville se pĂ„ en löparsko igen. I varje avsnitt möter du en inspirerande person som gillar att springa, allt frĂ„n glada amatörer till elitlöpare.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Louise aka Hejhejvardag bjuder in olika gäster för att
  snacka vardag, relationer och
  föräldraskap. Det blir högt och lågt,
  skratt och allvar. Ja en podd om livet
  helt enkelt!

  Till varje avsnitt görs också en liten
  humorvideo för att värma upp.
  Varje gäst får också ett illustrerat
  porträtt som tack för medverkan.

  Soffhäng med hejhejvardag produceras av Poddagency

 • HĂ€xtimmen – Agnes och Ebba guidar dig till det ockultas comeback.

  Kan tarotkort avslöja livets hemligheter? Kan en magisk formel förÀndra ditt liv?

  I den hĂ€r podden utforskar Ebba och Agnes den moderna hĂ€xan – intellektuell mystik, andlighet som feministiskt stĂ€llningstagande, tarotkort, hokus pokus, övernaturliga fenomen och spirituell ledning. I sĂ€llskap med en mĂ€ngd olika gĂ€ster pratar vi om allt frĂ„n astrologi och auror till tarot och hur man hittar sitt inre hĂ€xa.

  Det ockulta Àr tillbaka!

  –––

  HĂ€xtimmen görs av Ebba Bjelkholm och Agnes Grefberg Braunerhielm. Ebba har varit hĂ€xa i 20 Ă„r och Agnes har varit hĂ€xa i 20 dagar. Följ oss pĂ„ instagram: @haxtimmen  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Mathilda och Andrea Ă€r bĂ€sta vĂ€nnerna som driver en av Sveriges största podcast för unga kvinnor. KĂ€rlek, vĂ€nskap, sex, pengar, feminism och framtiden Ă€r Ă„terkommande Ă€mnen. Lyssna och njut! Mejl: mathildaochandrea@gmail.com

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen pĂ„ börs och marknad.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Filosofiska rummet om klassiska filosofiska frågor såväl som vår tids mest brännande etiska, existentiella och politiska dilemman.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Fredrik Söderholm med vĂ€nner och familj uttolkar det vi ibland vĂ€ljer att lite svepande kalla för samtiden i Sveriges enda uthĂ€rdliga morgonradioprogram.

  Support this show http://supporter.acast.com/gott-snack-med-fredrik-soderholm.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Det här är podcasten Fill or Kill. I podcasten diskuteras händelser från börserna i Skandinavien och hur livet som trader kan vara. Två välkända traders från Twitter står bakom podden: @Phukettrader samt @2ndtrader.

  Producent och ansvarig utgivare är Finwire Media: https://www.finwire.tv/

 • Förundersökningspodden lĂ€ser, granskar och diskuterar förundersökningsprotokoll i aktuella rĂ€ttsfall i Sverige.

  Stötta oss gÀrna pÄ patreon: www.patreon.com/fupodden

  Eller följ oss pÄ sociala medier! Facebook: https://www.facebook.com/fuppodden Instagram: https://www.instagram.com/fuppodden/

  För kontakt och förfrÄgningar: fuppodden@gmail.com

  FÄ framtida bonusavsnitt pÄ patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Mauri Hermundsson möter några av Sveriges bästa.

 • Karolina Widerström & Sofia Dalén i en relaterbar, rolig och analyserade feelgood-podd om allt från dejting och kärlek till karriär och pinsamma situationer.

 • HĂ€r Ă€r finanspodden för dig som kanske inte vill lyssna pĂ„ de allra nördigaste samtalen men dĂ€r du samtidigt vill lĂ€ra dig mer kring börs och aktier och kanske framför allt fĂ„ hjĂ€lp att komma igĂ„ng med ditt sparande. I Calles och Mohammeds vĂ€g mot miljonen kommer det pratas om allt frĂ„n att bygga sin egen pengamaskin till konkreta aktietips och aktiestrategier. Börsen Ă€r för alla, oavsett kunskaps- eller ambitionsnivĂ„.

 • Vi bjuder pĂ„ genuint och ocensurerat snack. Allt frĂ„n sex till opopulĂ€ra Ă„sikter. Enjoy! Maila oss pĂ„ lakiochkatten(a)gmail.com

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Nisse Edwall och Manne Forssberg pratar om pappalivets mirakel, katastrofer och mysterier.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • BT Dokumentär är Borås Tidnings dokumentärpodd.
  Hittills finns fem säsonger av BT Dokumentär.

  Säsong 1: Mordet på Reijo Daag (sju avsnitt) – om det brutala mordet på 14-årige Reijo 1976.
  Säsong 2: Sabotaget i Häglared – om det mystiska sabotaget mot den 330 meter höga telemasten utanför Borås.
  Säsong 3: Mordet i Sparsör – om mordet på 16-åriga Malin Kristiansen 2009.
  Säsong 4: Specialavsnittet om kokainet i Borås.
  Säsong 5: Fallet Jeton – om svensken och massmordet i Kosovo.

 • Nyhetsbyrån Direkts utrikesredaktör Joakim Rönning och Direkt Studios programledare och ankare Martin Nilsson, båda välbekanta ansikten från finansprogrammet Trading Direkt, blir mer djuplodande än vanligt - men på ett mer alldagligt språk än vad som är regel i finansbranschen. Häng med!

 • Olösta Fall Ă€r en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. BĂ„de Ă€ldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • TvĂ„ legitimerade psykologer diskuterar Ă€mnen relevanta för förĂ€ldrar och pedagoger sĂ„som barns psykiska hĂ€lsa, förĂ€ldraskap, förĂ€ldrastilar, barnuppfostran och barnkultur. Liv Ă€r leg psykoterapeut, och Lars Ă€r forskare, och tillsammans ser vi till att ge rĂ„d och info som Ă€r bĂ„de anvĂ€ndbara och grundade i vetenskapliga studier.​

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • “Health has become overcomplicated. I aim to simplify it” In this podcast, we hear stories from leading health experts and exciting personalities who offer easy health life-hacks, expert advice and debunk common health myths giving you the tools to revolutionise how you eat, sleep, move and relax. Hosted by Dr Chatterjee - one of the most influential GPs in the country with nearly 20 years experience, star of BBC 1’s Doctor In the House, and author of international best-selling book ‘The 4 Pillar Plan’ – Feel Better, Live More aims to inspire, empower and transform the way we feel. When we are healthier we are happier because when we feel better we live more.Find out more at https://drchatterjee.com/podcast. Follow me on instagram.com/drchatterjee, twitter.com/drchatterjeeuk and facebook.com/DrChatterjee. Find out about Dr Chatterjee’s best-selling books The 4 Pillar Plan, The Stress Solution, Feel Better in 5 and Feel Great Lose Weight.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa.
  Drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg.

  Nya avsnitt varje torsdag.

 • Vi går på djupet i forskningen.
  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • Om vi ska kunna leva tillsammans behöver vi prata med varandra. Därför bjuder vi in smarta, utmanande och relevanta gäster till en podcast där olikheter uppmuntras och gör oss klokare. Samtalet fort-sätter.

  Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

 • Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.

  ivararpi.substack.com

 • Döden, tvivel, vad Ă€r maskulinitet och hur funkar egentligen intuition? Kan det goda samtalet skingra det mörker som ibland hotar omsluta oss? I podden Björn & Navid tar vĂ€nnerna Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri upp en rad olika existentiella Ă€mnen som önskats av lyssnare över hela landet. I tankevĂ€ckande, varma och reflekterande samtal ger de bĂ„da sinsemellan olika mĂ€nnen inga fĂ€rdiga svar, bara inspiration till hur vi alla kan bli bĂ€ttre pĂ„ att prata med och lyssna pĂ„ varandra.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Magnus Uggla pratar med sin dotter Agnes om absolut ingenting.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sveriges mest hyllade musikpodcast. Artister hĂ€lsar pĂ„ hemma hos författaren och journalisten Fredrik Strage för att dricka kaffe och lyssna pĂ„ musik. Den hĂ€r podcasten ger dig omistliga lĂ„ttips och oförglömliga anekdoter. Gör som First Aid Kit, Michael Stipe, Little Jinder, Howlin' Pelle, Slipknot, Suede, Father John Misty, Primal Scream, Turbonegro, Ghost och Lill-Babs... knacka pĂ„ hemma hos Strage.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • The Huberman Lab Podcast discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body controls our perceptions, our behaviors, and our health.

  We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.

  Dr. Andrew Huberman is a tenured Professor of Neurobiology and Ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance.

  For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology.

  He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts.

  Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Föräldrarådgivning när det fungerar som sämst med dem du älskar mest. Ett ring-in-program som hjälper dig att hantera föräldraskapets allra svåraste utmaningar.

 • Med fast hand ger doktor Heberlein och doktor Wyndhamn lektioner i och ur livet. Inget Ă€mne Ă€r för stort, ingen frĂ„ga för liten. Vi tror inte. Vi tycker inte. Vi sĂ€ger som det Ă€r. Klippare & Redaktör: Marcus Blomgren, Silverdrake Förlag.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En spoilertjej och en avdankad dokusåpadeltagare. Nessa och Amelia ger sina lyssnare skvaller från baksidan av influencervärlden och sanningar om reality.
  Tillsammans med sina varierande gäster, som influencers, sugarbabes, poliser och försvarsadvokater finns det inget ämne de inte vågar ta upp.
  - Problematiken i förorten? Fuckboys? Livet med en sugardaddy?
  Det är bara att älska eller hata podden.
  Nytt avsnitt släpps varje måndag.

 • Vi Ă€r tvĂ„ systrar som snackar om kĂ€rlek! Vi Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n experter, men vi har upplevt bĂ„de kĂ€rlek och sorg, och vill dela med oss av vĂ„ra personliga 

  Pillowtalk klipps av Victor Ganguly

 • En podd med parhĂ€starna Sanna Lundell och Ann Söderlund. Tillsammans har dom nio barn 2 hundar nĂ„gra böcker och jĂ€kligt mĂ„nga frĂ„gor och spaningar pĂ„ hur det Ă€r att vara morsa i ett land som bĂ„de shamar och hyllar den nya tidens supermamma som ska palla typ allt .Det gĂ„r vĂ€l inte ihop, eller? En ifrĂ„gasĂ€ttande, befriande, rolig, antiidealiserande, smart och ganska hĂ€rlig podd som ni verkligen borde lyssna pĂ„ bums!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Riktigt Viktigt Ă€r en podcast som baseras pĂ„ intervjuer med bĂ„de kĂ€nda och okĂ€nda personer, dĂ€r vi lĂ€gger fokus pĂ„ den tabubelagda psykiska ohĂ€lsan och grottar mer i vad som faktiskt Ă€r viktigt pĂ„ riktigt. En naken, sĂ„rbar och förhoppningsvis inspirerande podd för mĂ€nniskor som kan relatera och kanske lĂ€ka med hjĂ€lp av denna podd. Vill man stötta vĂ„rat arbete med podden sĂ„ kan man bli medlem pĂ„ www.patreon.com/riktigtviktigt eller ge en gĂ„va direkt hĂ€r pĂ„ Acast. Tusen tack för att du lyssnar.


  Instagram:

  @danielbeijner

  @riktigt.viktigt


  Post-production by Threshold Audio


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I Fredagsintervjun fĂ„r du Sveriges vassaste politiska samtal. En gĂ„ng i veckan – varje fredag – intervjuar Kvartals programledare Jörgen Huitfeldt en person av stor betydelse i den svenska offentligheten. Fredagsintervjun utgĂ„r alltid frĂ„n sak, inte person.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Granskar medier och journalistik. Går bakom veckans rubriker och spanar i framtidens medielandskap.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Anton Magnusson, Simon GĂ€rdenfors och Albin Olsson plus minus nĂ„gon gör en podcast.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.